Kundeservice tlf 940 39 385

Salgsvilkår

Som forbruker som handler hos evmprivat.no omfattes du av Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven.

Pris

Alle priser angis inklusive moms. Prisene er angitt i norsk kroner, og eventuell frakt legges til som angitt nedenfor. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Betaling

Betaling skjer enkelt og sikkert med PayPal. Selv om du ikke har en PayPal-konto fra før, kan du raskt gjøre transaksjonen. PayPal tilbyr kortbetalinger fra mange forskjellige utstedere, og direktebetaling via mange banker.

Les mer om PayPal her: www.paypal.no

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Fraktkostnad

En fraktkostnad på 470 kr legges til for hver bestilling. Bestillinger over 2 000 kr er fraktfrie.

Leveransene sendes med DB Schenker og leveres vanligvis innen ca 10 hverdager. Litt avhengig av innleveringstid og hvor i landet du bor, kan det iblant ta noen hverdager ekstra.

Levering

Vi sender varene fra oss 3-5 hverdager etter bestilling. Ordrebekreftelse sendes per e-post til den adressen du har angitt.

Endring av ordre

Du har mulighet til å endre ordren din frem tidspunktet når forsendelsen er pakket hos oss. Endinger kan gjøres per telefon til kundeservice på 940 39 385 eller per e-post: kundeservice@evmprivat.no. Når din ordre er ferdig pakket er det ikke mulig å gjøre endringer.

Avbestilling

Du har rett til å avbestille din ordre uten gebyr frem til tidspunktet når forsendelsen er klar til henting på ditt utleveringssted. Avbestilling skal meddeles via e-post til kundeservice@evmprivat.no.

Uavhentet forsendelse

Hvis en forsendelse ikke hentes og ikke er avbestilt, går den i retur til oss og vi debiterer et gebyr på kr. 300 inkl. moms for transport- og administrasjonskostnader.

Garanti

Vi gir 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil, og på slitedeler 1 år (hjul og håndtak).

For øvrig gleder reglene ifølge forbrukerkjøpsloven.

Angrerett og returer

Hvis du angrer på kjøpet ditt eller ikke er helt fornøyd med varen, kan du selvfølgelig sende den tilbake. Dette må skje innen 14 dager fra du har mottatt varen. Du må legge ut for returfrakten. Tilbakebetaling skjer deretter så snart vi har fått varen tilbake og returen er godkjent.

Reklamasjon

Hvis du ikke er fornøyd med varen er du velkommen til å kontakte oss på claim@eurovema.se

Personopplysninger

Ved å godkjenne disse kjøpsbetingelsene, godkjenner du også vår Personvernpolicy.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Annet

Eurovema Mobility AS forbeholder seg retten til endringer i all informasjon uten forhåndsvarsling. Hvis en vare er utsolgt eller en salgsvare er utgått, har vi rett til å heve kjøpet og tilbakebetale eventuelle innbetalte beløp.